De kleur van de Admire

De Admire is leverbaar in elke kleur die u maar wilt. Marine blauw, klasiek rood, grafiet blauw de keuze van de kleur  is geheel aan u. U kunt ook kiezen om de sloep te laten zoals hij is: in alluminium.

Spuiten

Het aluminium casco is na het stralen voorzien van een 2-componenten grondlaag op basis van epoxy. Hierdoor  ontstaat dan een optimaal schoon, ruw en vetvrij oppervlak voor de beste hechting van het Awlgrip verf- en plamuursysteem.  Daarna is het hele casco behandeld met Antifouling van International

Bootwrapping

Bij bootwrapping wordt uw schip voorzien van een hoogwaardige zelfklevende folie(vinyl). Deze folie is zeer vervormbaar en wordt om de romp heen ”gewrapt”. Er zijn diverse mogelijkheden qua kleur.
In vergelijking met schilderen is wrappen veel minder arbeidsintensief en dus financieel aantrekkelijker. Daarnaast heeft wrapping ook praktische voordelen. Het is niet nodig om uw sloep in de was te zetten, de toplaag van de wrappingfilm zorgt er voor dat vuil nagenoeg niet kan hechten. Schoonmaken met water is al voldoende.

Aluminium uiterlijk

U kunt ook overwegen om de Admire sloep in aluminium te laten, dus geheel onbehandeld. De sloep krijgt hierdoor een stoer en tijdloos uiterlijk.
Aluminium vormt van zichzelf een beschermende oxydelaag welke het oxydatieproces stopt. Theoretisch is het dan ook niet nodig om een beschermende verflaag aan te brengen. Zelfs op zout water zal de oxydatie, ook onder water, zo langzaam verlopen dat een beschermende verflaag niet nodig is.