Een krachtige Volvo motor

De Admire  is voorzien van een krachtige Volvo Penta D1-30, een driecilinder lijnmotor van 1,1 liter. Een soepele werking met lage trillingsniveaus wordt bereikt door een dynamisch uitgebalanceerd ontwerp. Drives, keerkoppelingen en accessoires zijn perfect op elkaar afgestemd. De motor staat op een stevige, rubberen isolatie, en is verscholen onder de hoogglans afgelakte teakhouten motorbekisting.

Voor u betekent dit perfecte prestaties, hoge betrouwbaarheid en lage uitstoot.

Maritiem koppel

Deze motor levert een hoog koppel bij lage toerentallen. Dat betekent veel kracht en snelle respons bij het manoeuvreren in een jachthaven, bij sterke tegenwind en in krappe ruimtes.

Efficiënt opladen

Opladen met hoge capaciteit is standaard. De 115A dynamo heeft een elektronische sensor die een hogere accucapaciteit mogelijk maakt. Zelfs bij stationair toerental levert de dynamo meer dan 35A, en op kruissnelheid ca. 100A.

Zoetwaterkoeling

De motor is standaard voorzien van zoetwaterkoeling. Dit vermindert interne corrosie en stelt de motor in staat om onder alle omstandigheden een constante en optimale werktemperatuur te behouden.

Lange levensduur

Een voortstuwingssysteem van Volvo Penta is gemakkelijk te onderhouden. Ons uitgebreide assortiment hoogwaardige olie, smeermiddelen en koelvloeistoffen zorgt voor uptime en topprestaties op lange termijn. Accessoires omvatten een brandstofvoorfilter om de motor in goede staat te houden.

Technische kenmerken

  • Dynamo van 115 A met ingebouwde laadsensor
  • Instrumentenpaneel met EVC- en NMEA-interface
  • Speciale leiding voor het verversen van olie
  • Met relais geactiveerde startsolenoïde
  • Standaard zoetwaterkoeling
  • Hoge-capaciteitsaansluiting voor heet water